Fashion

Mix and Max Bright Colour For Weekends (Vol. 1)

By Viona Winargo  |   20 days ago
Mix and Max Bright Colour For Weekends (Vol. 1)

Kalian penyuka warna terang or bright? Yess aku juga nih. Tapi terkadang bingung juga yaa how to mix and max bright colour. Especially kalo udah weekends, saatnya mau hang out dongs. 

 

But no worries because i'm gonna share how to mix and max bright colours. Kalian boleh try and make sure you'll like it guys. 

 

Di journal kali ini, aku bakalan share how to mix and max bright colours for weekends for bright skin tone colours. Bukan berarti yang skin tone colours ga terang ga bs, namun kalo skin tone kalian bright, hasil warnanya bakalan lebih kelihatan sih. But no worries, wear anything that makes you happy! 

fashion
beauty
lifestyle
ootd
fashionable
beautytips
viral
selebgram
fashioninspiration
fashionootd
viralchallenge
ideas
hotd
ootdinspiration
Written By
Viona Winargo

IG : @vionawinargo

 

All Comments (0)

Related Posts

The Shonet Monthly Issue
The Shonet Monthly Issue

Insiders Program Challenge

Become The Shonet Insider!

Now anyone can become an insider, including you!