Fashion

Stay Chic in New Normal

By Viona Winargo  |   about 1 month ago
Stay Chic in New Normal
40 Stellar Street-Style Outfits to Try This Winter
Photo: Getty Images

Hey guys, nah zaman-zaman karantina udah pada berakhir nih and now kita sudah beralih ke new normal era. Pasti bakalan udah kerasa dong perbedaan dari karantina dan juga new norma era. In new normal era, kalian pasti udah kembali beraktivitas namun tetap selalu ingat untuk memperhatikan protokol kesehatan ya! And I wish everyone will stay safe during this pandemic.

 

But, beberapa orang pasti ngerasa agak bingung how to stay chic during this new normal era. Walaupun wajah ketutup nih sama masker, tapi kan tetap dong kelihatan how do we style and what do we wear.

 

So, ini this journal aku bakalan ngeshare several tips how to stay chic ini this new normal era. Simple aja kok.

  1. Wear something bright and fresh (nah kalian boleh milih warna terang like bright yellow or even pastel pink).
  2. Wear something comfortable (fashionable boleh, tapi pastikan kalian tetap merasa nyaman untuk beraktivitas dengan style tersebut).
  3. Simple make-up will make your looks better.

You can check my several recommendation of style. Semoga bermanfaat!!

fashion
style
fashionable
stylish
chic
theshonet
viral
ideas
viralnews
theshonetinsiders
inspirasiootd
theshonetcontest
fashionbasicdailywearootd
Written By
Viona Winargo

IG : @vionawinargo

 

All Comments (0)

Related Posts

The Shonet Monthly Issue
The Shonet Monthly Issue

Insiders Program Challenge

Become The Shonet Insider!

Now anyone can become an insider, including you!