Beauty

Summer in October?

By Shaluna Raditya  |   about 2 years ago
Summer in October?

Merasakan ngga sih kalau sudah beberapa minggu ini panasnya minta ampun? Ternyata bukan hanya di Jakarta aja loh, but the entire Indonesia region panasnya bisa mencapai 34 derajat Celcius sehari-harinya..

That's why kita yang tinggal di negara tropis seperti Indonesia harus aware banget sama bahayanya sinar UV untuk kulit kita.

So please don't forget your Sunscreen! Selain melindungi kita dari sinar UV, sunscreen juga membantu banget nih untuk proteksi penuaan dini, dark spots, etc.

Sunscreen memang bisa dibilang tricky karena seperti skincare lainnya, sifatnya cocok-cocok an. These are some of the products that I personally love, Hope it's helpfull!

Votre Peau Facial Sun Shield SPF 50

Shiseido UV Protector SPF 50

Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50

Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50

beauty
skincare
sunscreen
summer
sunblock
spf
uvprotection
protection
Written By
Shaluna Raditya

Hi! My name is Shaluna Raditya, call me Luna. I am a freelance makeup artist, graduated from Lasalle College Jakarta majoring in Artistic Makeup. I always have passion in Makeup and Fashion Industry. Let’s get to know more about Fashion, Makeup, and all the great things together with me!

You can book me through my page at Hello Beauty!

All Comments (0)

Related Posts

Insiders Program Challenge

Become The Shonet Insider!

Now anyone can become an insider, including you!