Fashion

The Most Comfortable Local Brand Shoe!

By Thessalonicca Venesya Tan  |   about 2 months ago
The Most Comfortable Local Brand Shoe!
comfy pairs for comfy seekers

Hello!

I'm back with some good news! bytheway, how's your NEW NORMAL gone so far?

Mine is... kinda fun and I can say I enjoy it. 

 

Okay, tanpa banyak basa basi lagi. On this journal, we're gonna talk about the newest strappy heels trend in 2020. Sadarkah kalian this kind of shoe mulai menguasai pasar fashion dunia? Terutama di Indonesia. I personally, mulai jatuh cinta juga sama heels bertali ini dari awal tahun 2020, lho! Semakin minimalis semakin cantik dan sexy. Akhirnya aku nemuin the most comfortable one to hit on the trend.

 

I INTRODUCE TO YOU!

 

drumrolls

 

MUSUME ! (pronounce ; Mu-su-me, means 'daughter' in Japanese)

 

Jadi, 

Musume ini adalah salah satu brand lokal Indonesia yang udah dipakai sama beberapa fashion blogger Indonesia, kalian bisa cek aja langsung Instagam page mereka @musumeofficial.id 

 

Aku pribadi adalah orang yang cukup menganut konsep 'the price tells' , harga memang berbicara, ada harga ada barang. Awalnya aku nggak expect banyak sama brand ini, ternyata pas datangggggg... I can tell, kalian wajib punya 1 collection mereka! Super comfy dan empuk banget. Nyaman dipakai seharian, heelsnya 5cm jadi ngga terlalu tinggi tapi tetep bikin kaki keliatan cantik banget, koleksi sepatu mereka bener-bener bisa fit in ke semua outfit, dari formal sampai casual. Material kulit sintetis yang bikin keliatan lux dan 5cm heels to help all the petite girls like me, hehe.

 

Seperti motto mereka 'Comfy Pairs', aku sendiri sudah membuktikan bahwa their shoes are def 100% comfy. I'm trying out one of their cllection, Alice Heels in Black. Sole nya nyaman banget and non-slippery, cocok banget buat orang-orang gak bisa diem kayak aku HAHA. Harganya sebanding banget sama qualitynya. Ditambah dengan packaging box yang luxury dan cantik banget menurut aku, mereka juga super pay attention to details dimana mereka nggak lupa untuk memberikan dustbag di masing-masing shoe, both right and left.

 

insert picture

real picture yaa ini kakiku sendiri hehe

 

To all the women out there yang lagi cari open toe-strappy-shoe, MUSUME comes to the rescue. Trust me, save this journal, cause you might need it one day!

 

Memang mereka agak pricey tapi qualitynya nggak perlu diragukan lagi, you must have at least 1 pair of their collection. Aku pake Alice Heels in Black, one of their comfy pairs. For me, ini timeless shoe karena bisa dipake di segala occasion.

 

When the beauty meets comfy.

WORTH EVERY PENNY SPENT.

 

insert attatchment

Ada koleksi lain juga yang gak kalah cantik,

Meet these comfy pairs of Musume Official

 

*ps : Alice comes in 3 pretty colors : black, white and emerald

Meanwhile, Nora comes in 3 pretty colors : Black, White and Nude and Kinsley available in Black and White

Kalian bisa langsung shopping di The Shonet to get the pairs!

 

Stock mereka cepet bangat SOLDOUT nya loh!
Langsung Add to cart dan lakukan payment deh, buy it or cry later.

 

Have a blissful weekend luvlies <3

 

Don't forget to follow me on The Shonet to be the first to know about 

what's on trend.

And also don't forget to follow me on Social Medias

Instagram : @thessaloniccatan

Tiktok : soon

 

and follow Musume on Instagram @musumeofficial.id

<3

shoes
fashion
style
fashionable
heels
lookbook
trending
styleandtrends
fashionitems
styleinspiration
fashioninspiration
fashionootd
trendy
trendfashion
stylefashion
lookbookindonesia
shoesoftheday
fashionoutfit
trendingtopic
trend2020
heelsuntukpesta
fashionbasicdailywearootd
heelsinspiration
shoesrecommendation
heelstrendy
Written By
Thessalonicca Venesya Tan

Welcome to my page!

I write things about beauty, fashion, healthy and lifestyle.

 

Instagram : thessaloniccatan
Tiktok : tanvenesya

 

Beauty is not expensive.

 

All Comments (0)

Related Posts

The Shonet Monthly Issue
The Shonet Monthly Issue

Insiders Program Challenge

Become The Shonet Insider!

Now anyone can become an insider, including you!